Degerfors IF
Kioskschema
2024-04-18 21:40

Hej!

From 6 april så börjar Kioskschemat på valla när herrarna börjar spela. Nu är bemanningen av kiosk tjänsterna utsatta. Vi har blivit tilldelade 4 matcher och vi ska stå 5 personer på varje match. Vi är 3 stycken som kommer att få stå 2 ggr, och det är Nelly, Eleanor, och Vera.

Skickar med en bild på vilket datum man har blivit tilldelad. Och är det så att man inte kan stå sitt pass så får man ansvara själv för att byta med någon annan.
Den 4:e matchen har vi inte fått datum på än, så de meddelar vi så fort vi får datum.

Skriver denna information här också om det är så att någon av er inte är med i vår Messenger grupp.

6:e april DIF - Sundsvall
Nelly
Eleanor
Olivia
Elsa
Vera (kan ej detta datum så Nelly har två vuxna istället)

18:e maj DIF - Örgryte

Fotografering
2024-04-16 18:17

Hej!

Barnen fick idag med sig en lapp hem om fotografering. Var barnet inte med på träningen idag så hör av er till Jennifer på 0762979095 så att ni kan få lappen så den blir ifylld innan fotograferingen.

Fotograferingen sker nästa vecka på tisdagen den 23 april klockan 17-17:30 och lappen behöver då vara med tillbaka och ifylld.

Barnen kommer ha matchkläder på sig som de får av oss på plats.

Ingen ordinarie träning då utan vi slutar efter fotograferingen.

Mvh Ledarna

Idrottsrabatten
2024-04-14 17:24

Hej!

Vi kommer under våren att sälja idrottsrabatten. De får med häftena hem på träningen på tisdag. Varje person i laget får 4 häften var att sälja och pengarna swishas sedan till vår kassör Josefine Pettersson 0702426234 där ni skriver barnets namn och F16/17 så vi vet vem som har sålt senast den 26/5. Josefine sätter sedan över dem till ungdomssektionen i föreningen. Anledningen till att vi behöver göra detta är för att samla in extra pengar till föreningen.

Om någon person skulle vilja sälja fler häften så är det bara att säga till så fixar vi det.

Ledarna

Kakförsäljning
2024-04-07 21:18

Hej alla!

Nu är det dags att starta lagets första försäljning och det vi ska sälja är kakor, godis och knäckebröd från Kakservice. Vinsten vi får från försäljningen blir uppstarten till lagkassan som vi bland annat behöver för att kunna bedriva kiosk på kommande poolspel och på så vis få in mer pengar till kassan. Längre fram används pengarna till att kunna delta på cuper mm.

På tisdag 9/4 kommer ditt barn få med sig två säljkataloger hem efter sin träning. Säljperioden startar from idag och pågår fram till söndag den 5 maj som blir er sista dag att registrera samt skicka in er försäljning. Varje burk kostar 70 kr och ger laget 33 kr per burk. För att laget ska få en start på sin lagkassa så är det viktigt att vi alla hjälps åt med försäljningen.

Uthämtning av dina burkar för leverans till era kunder kommer ske cirka 1-2 veckor efter slutdatum (Mer info och exakta datum och tider kommer närmare). Varje säljare ansvarar för att leverera och ta betalt för de burkar man har sålt och sen swisha in beloppet till Josefine Pettersson.

För att registrera ditt barn som säljare går du in på:
https://www.kakservice.se/minasidor/HAFORO och skapar ett konto. Varje säljare måste skapa ett eget konto och sen lägger man själv in det man har sålt. Registrera ditt barns namn och ett av er målsmäns mobilnummer samt e-postadress. När ni har gjort detta kommer ni få tillgång till er personliga webshop som ni kan dela digitalt samt så kan ni även följa lagets försäljning och förtjänst. Kom ihåg att ni senast den 5 maj måste skicka in er slutgiltiga beställning.

Funderar ni över något så hittar ni svar på det mesta när ni går in på kakservice.se. Hittar ni inte svar på era frågor via webben är ni välkomna att kontakta mig:
Josefine Pettersson, josefinepettersson1983@gmail.com, 070- 24 26 234

Degerfors IF – F16/17

Välkomna till f16/17
2023-09-14 13:06

Hej!

Väldigt kul att så många vill spela fotboll, vi vill gärna bli fler så ta gärna med en kompis nästa träning.

Jennifer Keskeniva, Kim Alfredsson och Lina Thennert kommer vara med och hålla i träningarna framöver. Robert Thennert kommer också bara med nu början och hjälpa till.

Saga, Filipa och jag kommer också finnas tillhans.

Träningarna kommer fortsätta vara tisdagar 17.00 inomhus i hallen hela vintern.

Länk till hemsidan för info om kläder mm. Det kommer inte att gå ut något avgift till tjejerna under 2023. Nästa år kommer medlemsavgift 365 kr.

Mvh Elias

Våra partners