Degerfors IF
Lagbild 2024!

Idrottsrabatten
2024-05-24 06:53

Påminner om att betalning för era häften behöver ske senast 27/5 via Swish till 070-24 26 234 (Josefine Pettersson)

Uppvisning i samband med herrmatch
2024-05-13 22:10

Tisdagen den 28/5 kommer alla ungdomslag att presenteras i halvtid i samband med herrarnas hemmamatch. Detta är ett obligatoriskt tillfälle och det ligger en kallelse i kalendern.

Samling 18:30 vid huvudentrén, matchstart kl.19:00

Det är alltså ingen träning denna tisdag.

Vi ska i möjligaste mån vara likadant klädda, så vi ser helst att tjejerna har sina träningsoveraller på sig, alternativ träningsshorts och t-shirt om vädret tillåter.

Vanliga skor, inga fotbollsskor.

Vi ansvarar inte för barnen under matchen.

Ny ingång till gräsplanerna
2024-05-06 10:11

På grund av bygget av den nya läktaren kommer vi inte få gå in den ”vanliga” ingången till gräsplanerna så länge bygget pågår.

Se bilden för den tillfälliga ingången.

Vi tränar varje dag på plan 1.

Seriematch
2024-05-01 20:51

Påminnelse till er föräldrar!

På söndagen drar serien igång, vi fick själva veta detta i måndags. Inför resterande seriematcher är det viktigt att ni:

- Kollar igenom kalendern, är det så att ni vet med er att ni inte kan delta vid en match så kan man klicka i "ej tillgänlig" vilket underlättar för oss när vi planerar och kallar till match.

- Att ni så fort som möjligt klickar i "kommer" eller "kommer ej".

- Har ni klickat i "kommer" men sedan får förhinder måste ni meddela någon av oss tränare att ni inte kommer.

- Att inte svara på kallelsen ger extrajobb för oss som behöver skicka påminnelse. Kom ihåg att vi gör detta på vår fritid för ert barn.

- Att vi vill ha ett skyndsamt svar handlar också om att vi så fort som möjligt vill kalla in ytterligare tjejer som då får kallelse med kortare varsel.

- Vi har som mål att skicka kallelsen för helgens match under måndagen eller tisdagen.

Uttagning till seriematcher sker efter träningsnärvaro där man under 2 månader ska har tränat minst 60 % samt att man de senaste 2 veckorna har en träningsnärvaro på minst 4 träningar (av totalt 6). Närvaro för annan aktivitet räknas max 1 gång/vecka.

Vi kallar först och främst de tjejer som uppnåt träningsnärvaron, blir man inte kallad i det första utskicket kan man i efterhand bli kallad trots att man ej uppnåt träningsnärvaron. Vi kommer i år att rotera mer mellan lagen och har en plan för rotation. Vi kommer kalla ca. 10 spelare/match för att tjejerna ska få mera speltid.

Kom ihåg att efter avslutat match, oavsett om det är hemma eller borta så ska tjejerna duscha tillsammans för ökad gemenskap.

Har ni några frågor eller funderingar är det bara att ni hör av er till någon av oss tränare.

På måndag 6/5 räknar vi med at gå ut, tider för utomhusträningen finns i kalendern.

Idrottsrabatten
2024-04-13 13:04

Under träning kommande vecka kommer 4 stycken idrottsrabatten att delas ut till era barn. Dessa häften är det alla behöver sälja för att uppfylla kvoten men självklart får ni gärna sälja fler. Häftena säljer vi till förmån för klubben och detta år har de DIF-logga och kostar 100 kr styck.

Betalning för era häften behöver ske senast 26/5 via Swish till 070-24 26 234 (Josefine Pettersson)

Om det finns någon som kan/vill sälja extra häften finns det fler att hämta på kansliet. Säljer vi fler häften än det som är utdelat till laget så går 50kr/ häfte till lagkassan. Hör av er senast 28/4 om ni är intresserade av fler häften så fixar vi det.

Med vänlig hälsning, Josefine

Våra partners