VINST I DERBYT

Gårdagens derby för P16 slutade med en vinst med 1-0 efter en stark laginsats för att stänga ÖSK. 

 

-Vi börjar matchen medvetna om vad vi behöver börja med, visst ÖSK har mer boll men skapar inget av farlighet. Vi flyttar fram positionerna efter cirka 20 minuter och börjar få tag i bollen mer men är lite väl bekväma/passiva i anfallsspelet, såväl bollhållare samt medspelare. Det är lite som att vi väntar på att någon annan skall lösa allt istället för jag personligen är aktiv och bidrar till lösningar, förklarar tränare Mikael Eklund. 

 

I andra halvlek ändras spelet något. 

-Vi fortsätter vara lika disciplinerade i försvarsspelet samtidigt som vi vill deltaga på ett helt annat sätt jämfört med de första 45 minuterna, säger Mikael, och fortsätter: 

 

-Vi har embryon till bra offensivt spel men tyvärr i alltför korta perioder, men det är bara att gnugga vidare! Det stod tidigt klart under den andra halvleken att det är, likt arbetarna i järnbruket, blåstället som blir segerreceptet ikväll. Killarna jobbade hårt som en enhet och försökte stänga ÖSK!

 

Målskytt: Linus Ström

 

För P17 slutade matchen mot Karlslunds IF i måndags i förlust med 2-3. 

-En match där vi inte hade mycket med oss, vi försökte men lyckades inte få in de där avgörande målen. Deras målvakt gjorde en mycket bra match, säger tränare Niclas Mendritzki. 

Målskyttar: Hassan Omar och Deb Ilunga. 

Bild av Kjell Norlin från gårdagens match