VINST BORTA FÖR P19

Det blev vinst för P19 borta mot Ängby igår onsdag efter några tuffa senaste bortamatcher. Resultatet slutade 0-4.

-Det var skönt att få ha bollen desto mer efter att mött Djurgården, AIK och Sirius på bortaplan de senaste matcherna. Det har varit tuffa matcher och mycket försvarsspel. De är tre av lagen från topp 4, som vi visserligen slog på hemmaplan men borta på konstgräs blev det en för stor utmaning för oss. Denna match mot Ängby genomför vi bra och vårdar bollen bättre, vi kunde gjort ytterligare något mål men vi skapar mycket och fyller på offensiv box bra. Dessutom skönt att vi håller tätt bakåt, säger tränare Jesper Swedlund. 

Jesper och laget är nöjda med sin insats i matchen, trots att den långa säsongen börjar bli påtaglig. 

-Vi är såklart nöjda med att åka hem med 3 poäng, fyra mål framåt och en nolla bakåt en onsdagskväll i Stockholm. Det är verkligen påtagligt att det är en oerhört lång höstsäsong som inneburit nästan 25 matcher med U19 och U21. Knoppar och kroppar är slitna men spelarna gör vad de ska idag så all heder till dem, säger Jesper. 

Nu siktar P19 på en lika bra prestation på lördag hemma mot Lidingö, som blir lagets sista hemmamatch för säsongen. Laget behöver allt stöd de kan få, se därför till att komma och titta på matchen som spelas nu på lördag den 4/12 kl. 13.00. 

-Perfekt att ladda upp med inför att vårt A-lag besöker Östersund på bortaplan, avslutar Jesper. 

Målskyttar i matchen: 0-1 Hannes Koskela 0-2 Hannes Koskela, assist Olle Fingal Dahl 0-3 Ludvig Sten, assist Emil Augustsson 0-4 Ludvig Sten, assist Isak BG. 

Bild av Kjell Norlin från tidigare match