Tung förlust igen för P16

P16-laget fick återigen åka hem med en stor förlust från Stockholm då man gästade Värmdö IF. Återigen kom DIF-spelarna ut och blev tagna på sängen då hemmalaget tog ledningen redan efter 3 minuters spel. När sedan 2-0 målet kom efter en kvartsspel så blev uppförsbacken ännu större. DIF-killarna försökte att få grepp om Värmdö men istället kom både 3- och 4-0 via nickmål vilket också var halvtidsresultatet.

I den andra halvleken hade förklarligt nog hemmaspelarna betydligt större motivation och “spring i benen” och till slut stod Värmdö som segrare med 9-0. Naturligtvis var insatsen en stor missräkning för både spelare och ledare. Alla kan bättre men Alexander Hedén Lindskog (bilden) och Carl Ljungberg förtjänar båda godkänt betyg.

Det positiva är att det återstår en match innan uppehållet där grabbarna får möjlighet att revanschera sig. Den matchen spelas på hemmaplan lördag kl. 13.00 mot Nacka FF.