TRIPP TILL NORGE FÖR P17

Degerfors IFs P17-lag gjorde en tripp till Oslo i helgen och spelade matcher mot KFUM och Grorud. Degerfors IF ställdes mot tufft motstånd då båda lagen spelar i norska högstaligan för 19-åringar. Så här berättar tränare Niclas Mendritzki om matcherna:

-På fredagen mötte vi KFUM och efter en jämn första halvlek som slutade 1-1 så orkade vi inte riktigt hålla emot i andra halvlek mot ett fysiskt tufft motstånd. Matchen slutade i förlust med 1-4 men killarna gjorde en bra insats trots fyra insläppta mål, det var som sagt ett fysiskt starkt och bra lag som vi ställdes emot.

-På lördagen mötte vi återigen ett fysiskt och starkt lag i form av Grorud och det blev återigen förlust med samma siffror som under fredagen. Även i denna match gjorde vi en stark första halvlek (1-1) men i andra hade vi många trötta ben och hjärnor efter två matcher på lika många dagar, säger Niclas.

Sammantaget en mycket bra tripp där P17 fick två tuffa matcher mot internationellt motstånd vilket är utvecklande för spelarna. Närmast väntar en träningsvecka innan serien drar igång kommande helg.

Bild av Kjell Norlin