LJUNGBERG

TOPPENHELG FÖR SAMTLIGA LAG

P16 tog 3 poäng efter några tuffa senaste matcher, detta efter att ha satt resultatet 4-0 mot AFC. I första halvlek stod det 1-0. 

-Spelmässigt tar vi med föregående helgs insats in i dagens match, dock gör vi lite fler tekniska misstag i första halvlek, men det var något som spelarna själva hade uppmärksammat och tog upp i paus. I andra halvlek hade vi putsat bort dem för denna dag, säger tränare Mikael Eklund. 

Och snacket i halvlek hade stor effekt på matchens resultat. 

-En jämn matchbild där vi försöker ha tålamod såväl på egen som motståndarnas planhalva och i andra halvlek ger det utdelning då vi tröttat ut AFC och kan göra 3 mål. Vi hade två stora förbättringspunkter med från förra helgen, vi har gått igenom dem och tränat på dem under veckan och läxan har vi lärt oss, för idag visade vi upp en helt annan kvalité i dessa områden, bra gjort av killarna, berömmer Mikael. 

Skönt för P16 som trots flera bra insatser inte fått med sig motsvarande poäng.

-Hela laget visade upp ett  härligt engagemang för lagets och sin egna insats idag som var väldigt kul att se. Nu laddar vi om för en ny träningsvecka och nya insatser!, avslutar Mikael.

Målskyttar: Iriaklis, Amir, Milad och Arvid

P19 är fortsatt obesegrade efter vinst mot Lidingö med 2-0. Båda målen gjordes i första halvlek. 

-Vi gjorde en väldigt bra första halvlek där vi kunde sårat våra motståndare ytterligare ett par gånger med lite mer skärpa i de avgörande momenten. Vi hade bra lösningar i vår speluppbyggnad och släppte väl aldrig till något riktigt farligt vilket känns tryggt. Lidingö var inte ofarliga på något sätt men vi hanterar situationerna med kontroll och ett lugn, säger tränare Jesper Swedlund. 

Efter en riktigt bra första halvlek ändrades matchbilden något och det blev mycket försvarsspel för killarna i andra halvleken. 

-Önskvärt vore om vi hade kunnat föra spelet med boll betydligt mer. Det blev mycket försvarsspel för oss då och vi kändes aningen för bekväma med en 2-0 ledning. Vi lyckades freda vårt mål och kändes ändå trygga, en stabil insats på bortaplan och skönt att hålla nollan igen efter att senast släppt ett snöpligt mål hemma mot Sundsvall, avslutar Jesper. 

Målskyttar: 0-1 Amir Mohammadi, assist Jamie Bichis, 0-2 De Bievre Ilunga, assist Amir Mohammadi 

P17 vann sina matcher både i torsdags och söndags. Torsdagsmatchen mot Skogås/Trångsund slutade 5-4, efter att P17 lyckats återta ledningen hela 3 gånger under matchen. 

-En slumpartad match på en väldigt svårspelad gräsplan. Vi visar bra inställning till uppgiften, och det är det som gör att vi tillslut kan ta alla tre poängen, säger tränare Niclas Mendritzki. 

Målskyttar: Benjamin Buisson 3, Jonathan Brunell 1, Amir Mohammadi 1

Söndagens match mot Älvsjö IK slutade 6-1. Det är en av många målrika matcher på raken för P17. 

-Vi spelade en bra första halvlek och kan göra 4 mål. I andra halvlek kommer vi däremot inte upp i nivå, passningsspelet stämde inte och vi har lite dålig rörelse, säger Niclas. 

Trots det ytterligare 3 poäng till P17, och totalt 4 vinster för våra lag under helgen/veckoslutet!

Målskyttar: Adam Feki 2, Benjamin Buisson 2, Hassan Omar 1, Hussein Omar 1

Bild av Nicklas Karlsson från tidigare match.