SPRIDDA RESULTAT

P19 spelade lika i sin match mot Ängby, 1 mål mot 1. 

-Vi hade ett stort bollinnehav under matchen, vilket vi strävar efter att ha men vi förvaltade inte det bollinnehavet så värst bra under första halvlek. Vi hade svårt att skapa något mot ett lågt stående Ängby som gjorde det svårt för oss att ta oss igenom och förbi. Vi behöver i framtiden ha ett betydligt högre bolltempo för att kunna såra motståndaren, säger Jesper Swedlund, som har blandade känslor efter matchen.

Det var många känslor under matchen och är även många känslor nu i efterhand, jag är mycket missnöjd med domarinsatsen från matchen, det måste kunna finnas högre nivå på domarna i landets högsta serie för P19-spelarna. Men allt som allt gör vi väl en bättre prestation över 90 minuter än senast mot Täby och det är positivt, resultaten i matchen är inte lika positiva men vi behöver gnugga på, säger han. 

Målskyttar: Nils Jakobsson 1 mål. 

P17 förlorade sin match på AFC med 2 mål mot 3. 

-Vi gör inte vår bästa match och möter ett hungrigt AFC. Jag upplevde att de var hetare i närkamperna och tog fler löpningar. Vi får se det som en väckarklocka för oss, vi kommer inte riktigt upp i nivå och det är något vi får jobba på, säger Niclas Mendritzki. 

Målskyttar: Alfons Mendritzki 1 mål. (1 självmål) 

P16 vinner hemmapremiären mot Vasalund med 5 mål mot 1.

-Vi är med från start denna gången och börjar bra, vi tar tag i taktpinnen direkt och är helt klart det starkaste laget i första halvlekens första hälft. Vi spelar mer varierat än tidigare under säsongen. Bortalaget får några ströchanser och gör mål på en frispark som kanske egentligen inte kändes så farlig på förhand, säger Martin Widroth. 

Även andra halvleken var stark med bra variation i spelet. 

-En välförtjänt seger och en bra genomförd fight av hela laget, säger han. 

Målskyttar: Benjamin Buisson 4 mål, Hassan Omar 1 mål.