SÅ GICK VECKANS MATCHER

P16: 

Hemmamatchen mot Skyllbergs IK slutade i vinst med 3 mål mot 2. Tränare Martin Widroth beskriver matchen som stundtals jämn, men med både toppar dalar. 

-Vi avslutar redigt fint då vi orkar sätta hög press med bra kvalité de sista 20 minuterna. Vi tar oss tillbaka från underläge två gånger i matchen, det är snyggt att vi kämpar oss tillbaka. Så härligt att vi äntligen är igång igen, säger han.

Målskyttar: Benjamin Buisson 2 mål, Hassan Omar 1 mål.

P17: 

P17 vinner sin match mot FBK med 5 mål mot 0. Tränare Niclas Mendritzki är nöjd med matchen, speciellt för att ha varit den första på länge. Laget hade mycket boll under matchen och bra rörlighet på planen. 

-Däremot slappnade vi av lite spelmässigt, främst i försvaret där vi lämnade backlinjen lite ensamma. Till nästa gång behöver vi bli bättre på att verkligen sätta chanserna när de dyker upp! 

Målskyttar: Alfons Mendritzki 3 mål, Sixten Eriksson 1 mål och William Lönn 1 mål. 

P19: 

Bortamatchen för P19 mot Örebro SK slutade i förlust med 3 mål mot 1. 

Jesper Swedlund är relativt nöjd med insatsen, även om man nu fått kvitto på vissa saker som behöver tränas mer på. 

Matchen var fylld av toppar och dalar och det var först i slutet, efter att Degerfors gick in för att sätta in 2-2 målet, som de åkte på en kontring till 3-1 och matchen stängdes till. 

-Något vi borde vågat göra oftare är att hela tiden vilja ha boll i vår speluppbyggnad, istället för att slå längre bollar mot våra forwards. Då spelade vi oss ur Örebros press på ett skickligt sätt. Vi fick det inte helt att stämma i vårt försvarsspel, men man får ha i åtanke att vi mötte ett väldigt skickligt lag, som slutade på en fjärdeplats förra säsongen, säger han. 

-Det är väldigt roligt att få se spelarna prestera under match och hantera olika situationer, det är något jag framförallt längtat efter sedan jag anslöt inför säsongen. Grabbarna ska vara nöjda tycker jag, längesedan det var matcher för allas del. Det är oerhört värdefullt att få komma igång igen!, avslutar Jesper. 

Målskyttar: Filip Thorén assisterad av Ludvig Sten.