P16 kryssade mot Djurgården på bortaplan

P16 gjorde en mycket bra insats då man på bortaplan spelade 2-2 mot Djurgårdens IF.

En nöjd tränare Bary Nehad sammanfattar matchen så här;

Vi startar lite nervöst mot ett bra Djurgården. Det är mest ställningskrig om ytorna första kvarten tills hemmalaget får en omställning och våra backar inte riktigt är på tårna. Det resulterar i att en hemmaspelare kommer fri och sätter iskallt 1-0. Sedan tuggar vi oss in matchen och tar över och skapar några farliga målchanser. I den 35:e minuten får vi återigen en omställning emot oss och de gör 2-0 efter ett passivt försvarsspel från vår sida. I slutet av första halvlek får vi ett friläge som vi tyvärr inte förvaltar och vi går in med ett tvåmålsunderläge i halvtid. Vi har ett bra snack i omklädningsrummet och vi kommer ut taggade för att vända matchbilden. Vi tar över totalt i andra halvlek och skapar en rad bra målchanser. Det kändes som en tidsfråga när reduceringen skulle komma men vi fick vänta till 70:e minuten innan målet kom. Vi kommer runt bra på högerkanten och efter ett distinkt hårt inlägg från Sixten Eriksson så placerar Alexander Hedén Lindskog in bollen. Vi fortsätter trumma på för en kvittering och trycker ner Djurgården rejält. Kvitteringen kommer också i matchminut 85, vi dumpar bollen centralt en bit utanför offensivt straffområde och på andrabollen trycker Linus Fredriksson till direkt. Bollträffen var grym och via ribba in var kvitteringen ett faktum. De sista minuterna gick vi för seger och var mycket nära att avgöra i slutminuten. Återigen slår Sixten Eriksson ett inlägg som Alexander Hedén Lindskog är först på men bollen tar i stolpen och sedan utanför målramen. En mycket skön avslutning i en bra match där vi inte viker ner oss trots två tuffa mål emot oss. Jag tycker vi är spelförande lag i matchen med ett varierat anfallsspel och ett aggressivt försvarsspel. Stor eloge till alla spelarna på sättet som de genomför matchen, avslutar Bary.