Överkörning gav 11 mål

Degerfors IF:s P19-lag körde fullständigt över Eskilstunalaget BK Sport på bortaplan. Segersiffrorna skrevs till hela 11-3 efter ledning i halvtid med 6-0.

Tränare Roger Werner sammanfattar matchen så här;

Vi hade avgjort matchen redan efter 8 minuters spel och vi spelade en rörlig och snabb anfallsfotboll under hela halvleken. Vi fortsätter det spelet i början av andra halvlek men sista 25 minuterna blir en avslagen tillställning och vi släpper in några onödiga mål. Alla i laget gör bra prestationer men extra stjärnor till fem målskytten Erik Grandelius, tre målskytten Muataz Kallab och Mohammath Hamisi som stod för sju målgivande passningar. Övriga målskyttar var Tufve Östlund (2) och Hjalmar Lagerberg.

I och med segern så befäster DIF sin topplacering i tabellen och närmast väntar hemmamatch mot Tyresö FF på söndag.