Olles två mål räckte inte

Degerfors IF:s P17-gäng åkte till Eskilstuna för match mot BK Sport som hade inlett serien med två segrar. Trots vetskapen om att det stod ett bra lag på andra sidan planhalvan så var DIF-spelarna inte alls vakna i inledningen av matchen. BK Sport gick fram till en 2-0 ledning innan matchen knappt hunnit börja och hade sedan ett klart spelövertag de inledande 20 minuterna. DIF fick sedan en fribiljett in i matchen via två snabba mål av Olle Fingal Dahl. I slutet av halvleken hade DIF grepp om matchbilden men 2-2 i halvtid kändes ändå som ett bra resultat för DIF.

Tyvärr inleddes den andra halvleken precis som den första, dvs ett snabbt ledningsmål för hemmalaget och de visade ett betydligt mer driv och kampvilja i den tuffa värmen. När sedan 4-2 målet kom i matchminut 67 så hade DIF-spelarna inte ork och kraft att komma tillbaka i matchen. I slutet av matchen så kunde hemmalaget spika slutresultatet till 5-2 via en straffspark.

De flesta i laget kan så mycket bättre och det är bara att gå vidare och ta lärdom av matchen, både spelmässigt men inställning och hur man kommer förberedd till match. Olle Fingal Dahl (bilden) och Jonathan Berglund förtjänar bäst betyg i DIF.

Närmast väntar match redan på onsdag då Västerås SK väntar på bortaplan.