NILS SEGERSKYTT I BRA INSATS

P17-laget gjorde en bra prestation då man besegrade Nyköpings BIS med 2-1 på bortaplan.

Hemmalaget började matchen bäst och pressar tillbaka DIF. En kvart in i matchen så börjar DIF-grabbarna komma igång och tar över matchbilden med ett stort bollinnehav. Båda lagen har dock svårt att komma till bra målchanser och halvleken slutar mållös med mersmak DIF.

I den andra halvlekens inledning tar hemmalaget ledningen på en frispark. DIF tar dock ett rejält grepp om matchen och 1-1 kommer logiskt sedan Einar Cederholm gjort en fin soloprestation. DIF tar också ledningen med 2-1 där Nils Jakobsson (bilden) avslutar ett fint anfall. Det visar sig bli segermålet sedan DIF spelar av matchen på ett bra sätt och bjuder inte hemmalaget på några klara målchanser.

En bra laginsats men extra plus till Einar Cederholm och Alexander Hedén Lindskog. I och med segern så tar DIF en andraplats i A-slutspelsserien som tyvärr inte innebär vidare spel då bara gruppettan går vidare. Nu väntar en träningsperiod med några träningsmatcher innan ligacupen drar igång i mitten av november.