MÅLRIK SERIESTART

P16 förlorade sin match med fem mål mot noll. 

-Vi var inte påkopplade defensivt ifrån början vilket straffade sig snabbt. I andra halvlek kom vi ut som ett helt annat lag och skapade många farliga chanser, som tyvärr inte resulterade i några mål. När IFK Stocksund sedan gjorde ett mål till från nästan ingenting blev uppförsbacken för lång, säger tränare Martin Widroth. 

-Vi är inte nöja med vår insats denna match. IFK Stocksund är ett bra lag men 5-0 ska vi inte förlora med, säger han.  

P17 vann sin match borta mot Arameiska-Syrianska med 10 mål mot noll, efter en 5-0 ledning i den första halvleken. 

-Det blev en väldigt ojämn match så det är svårt att säga så mycket egentligen, men jag tycker att vi genomför matchen på ett bra sätt, säger tränare Niclas Mendritzki. 

Målskyttar: Carl Ljungberg 3 mål, Alfons Mendritzki 2 mål, Ludwig Bergenheim 2 mål, Linus Fredriksson 2 mål. (1 självmål) 

P19 förlorade sin match borta mot Täby FK med 2 mål mot 5. 

-Vår inledning är vår bästa period i matchen. Vi är rörliga, spelbara och tar djupledslöpningar för att öppna upp ytor för andra. Något vi behöver jobba vidare med är att ständigt vilja ha bollen och att ständigt ge 100% i försvarsspelet, speciellt om det är vår främsta uppgift på planen. Det är egentligen grundförutsättningar i fotboll, säger tränare Jesper Swedlund. 

Hur kändes matchen överlag? 

-Som nämnt gör vi en bra inledning och får utdelning tidigt i matchen men jag tycker vi spelar rätt bra över hela matchen. Vi har svårt när det börjar gå lite emot oss och det är något vi behöver jobba bort, misstag sker och behöver vara redo för att ställa om och vända på saker och ting. Vi behöver jobba in en bättre mentalitet där och det ligger främst på oss ledare att skapa den, säger Jesper. 

Målskyttar: Filip Thorén 2 mål