LIAM OCH EDWIN IVÄG PÅ REGIONSLÄGER

Liam Norman och Edwin Edvall har i veckan varit iväg på regionsläger i Uppsala. Lägret arrangeras av Svenska Fotbollsförbundet och denna gång var det cirka 45 spelare som deltog. Under fyra dagar har killarna fått träna, men också tagit del av viktiga föreläsningar. Liam Norman berättar om hans upplevelse av lägret. 

-Vi har lärt oss mycket bra teori, bland annat hur man på olika sätt kan ta sig upp i landslaget, en del fokus låg på att man aldrig ska tänka att det är för sent för det. Vi har också haft föreläsningar om dopning och andra viktiga ämnen, säger han. 

De har tränat en hel del, där mycket fokus låg på direkt återerövring av boll, att förhindra speluppbyggnad och kontringar. 

-Det har varit riktigt bra träningar och väldigt disciplinerat kring att passa tider och att följa reglerna för SvFF, säger Liam. Något han tror är bra att lära sig inför framtiden.  

Från lägret tar Liam med sig en hel del. 

-Jag tar med mig många saker men en sak de sa på teorin var att man alltid ska tacka de som gör ens vardag möjlig, så att till exempel tacka materialaren eller andra som jobbar kring en, det kommer jag komma ihåg, säger han.