Liam en av många bra vid storseger

P16-gänget hade ännu en Stockholmsresa då man under söndagen gästade Nacka FF. Trots att laget fick tre återbud innan avresan, och man därmed bara hade en avbytare, så blev det blev en mycket lyckad tripp då DIF tog en storseger med 7-1 efter halvtidsledning med 2-0. En nöjd tränarduo Bary Nehad och Martin Widroth sammanfattar matchen så här;

-Vi kommer ut på planen med bra självförtroende efter en bra match mot Djurgården förra helgen och en högklassig vecka med bra träningar. Vi sätter högt tempo i spelet från start och Nacka får slita hårt med vårt presspel och bollförflyttning. Vi går in i halvtid med en 2-0 ledning men borde varit mycket större siffror. I den andra halvlek blir vårt spelövertag ännu större och Nacka har svårt att hänga med oss, vi styr händelserna helt och vi skapar målchanser i stort sett i varje anfall. Med lite mer skärpa i avsluten hade det blivit betydligt större siffror men samtidigt så ska vi vara nöjda med utdelningen. Det är mycket kul att se killarna utvecklas så tydligt vad varje matchtillfälle. Hela laget får beröm idag men extra plus i kanten till Liam Svensson (bilden) och William Lönn. Sedan måste vi nämna Alexander Hedén Lindskog som kom in i andra halvlek och på 45 minuter hann göra fyra mål. Övriga målskyttar var William Olsson 2 och Carl Ljungberg.