Kubikenborg och Ängby är sista hindren

Efter en hel del turer med protester inlämnade mellan två lag i den norrlandsgrupp där vinnaren i gruppen ska möta Degerfors så är ännu inte spelordningen definitiv!

I skrivande stund verkar första matchen i gruppen senareläggas en vecka och spelas först helgen 24-25/10. Således kliver DIF in i kvalserien helgen efter. I skrivande stund är det definitivt klart att Ängby är med i gruppen och troligen är Kubikenborg tredje laget i gruppen.

Vilka motståndare DIF ska möta i första omgången är inte heller klart utan resultatet i mötet Kubikenborg-Ängby avgör. Om Kubikenborg vinner; DIF har hemmamatch mot Kubikenborg och avslutar med bortamatch mot Ängby helgen 7-8/11). Om Ängby vinner; DIF har bortamatch mot Ängby i första omgången och avslutar med hemmamatch mot Kubikenborg i sista omgången.

Det är således två matcher kvar av säsongen och de två bästa lagen i trelagsgruppen är klara för allsvenskt spel 2021.