KAPTENENS ORD INFÖR DERBYT

Imorgon fredag väntar derby när vårt P19 lag möter Örebro SK. Kapten Anton Berggren är, likt resten av laget, supertaggad. 

Hur går tankarna och vad ska ni göra för att vara det bästa laget på planen? 

-Vi är såklart väldigt revanschsugna efter vår senaste match, där vi gör en väldigt bra prestation men inte får resultatet med oss. Att det är ett derby gör det inte svårare att ladda upp heller.. Vi ska bygga vidare på vad vi jobbat med hela säsongen och det vi utvecklat längs vägen. Jag tror att vi just nu spelar vår bästa fotboll med boll denna säsong så det är kul, men kanske framförallt behöver vi göra en hundraprocentig försvarsinsats, säger Anton.

Hur ska ni ladda upp? 

-Vi laddar som vanligt upp med en bra träningsvecka! Sen är det ju mycket snack när det är derby, ingen vill ju torska det mötet.. Så det blir ju extra tändvätska, det kanske smäller lite extra om oss på träningarna.

Hur känns laget just nu när ni hunnit spela en del matcher? 

-Laget känns bättre och bättre hela tiden, som sagt så gjorde vi nog en av våra bästa insatser senaste matchen. Om man kollar från seriestart så har vi bara spelat bättre och bättre, så det känns väldigt bra! Vi måste bara fortsätta tro på det vi gör så kommer poängen börja rulla in.

Vad är dina förhoppningar för resten av säsongen? 

-Vi i laget strävar ju efter att komma över sträcket så vi tillhör den allsvenska serien även nästa säsong. Det är jag säker på att vi kommer göra om vi fortsätter på det spåret vi är inne på nu. Sen går vi såklart alltid in för att vinna varje match så jag är 100% säker på att varje gubbe i laget vill göra allt för att vinna serien också, men vi strävar efter att tillhöra den allsvenska serien även nästa säsong.

Vi önskar laget lycka till på matchen imorgon, och glädjs åt att både P16 och P17 tagit hem sina matcher hittills i veckan! 

Bild: Victor Lundmark