Jacob bäst vid förlust i toppmöte

P19-laget åkte på en tung förlust i toppmötet mot IFK Haninge. I en välspelad och bra match så kunde hemmalaget gå segrande ur striden med 1-0.

Tränare Roger Werner summerar matchen såhär; Det var en jämn match mellan två bra lag där matchen avgörs då vi går bort oss och missar markering på en av deras hörnor. Vi har flera bra målchanser som borde ha resulterat, Muataz Kallab var ensam med målvakten i första halvlek och under vår slutforcering i andra halvlek så har samme Muataz en nick i ribban med fem minuter kvar av matchen. Lägg därtill att vi hade även hade en bra chans med 15 minuter kvar då en av deras försvarare räddade ett skott på mållinjen från Hjalmar Lagerberg så hade kryss varit ett rättvist resultat. Alla i laget förtjänar beröm då vi som lag gjorde en bra insats, detta trots att vi fick spela en ovanlig tid med tidigt uppstigande (bussen gick kl. 06.00 då matchen startade 11.15), och extra plus till mittfältaren Jacob Andersson.