HELGENS RESULTAT

För P16 slutade helgens match mot Hammarby IF FF i förlust med 1-0. 

-Matchen ger blandade känslor. Vi ska vara nöjda med vårt försvarsspel. Vi står rätt i positionerna och kämpar för varandra och det är alltid kul att se, men trots att vi står rätt i försvarsspelet så lät vi Hammarby spela bollen lite för mycket på vår planhalva. Vi måste även våga spela bollen mellan lagdelar lite mer än vi gör, för när vi väl gör det som vi vill ser det bra ut, säger assisterande tränare Hugo Jonsson. 

Efter matchen fanns enighet i laget om vad som behöver jobbas vidare på.

-Spelarna verkar medvetna om vad som inte funkade under matchen och alla vill förbättra det till nästa match. Det är tur vi har en trupp som kan lämna en förlust bakom sig och börja blicka framåt direkt och inte fastna i ett resultat från en tidigare match, säger Hugo. 

P19 vann sin match mot IK Frej Täby FF med 3-0 efter 1-0 i halvtid. 

-Vi håller nollan för fjärde matchen i rad, något som visar att vi jobbar bättre som lag i försvarsspel. Vi gör en riktigt bra första halvlek där vi ska göra något mer mål. Lite sämre andra halvlek där vi kontrollerar matchen men inte bollinnehavet som vi vill. Vi avgör sedan lite sent med två fina mål men vi kändes aldrig oroliga, säger assisterande tränare Jonas Svensson. 

3-0 är ytterligare ett fint resultat för P19, trots vissa förhinder innan matchen. 

-Vi startar lite segt (som vanligt) men gör en mycket bra bortamatch och med tanke på att grabbarna fick hoppa in och köra bilar till Stockholm på grund av felbokning av buss, så är jag grymt imponerad av spelarnas attityd och fokus, säger Jonas. 

Målskyttar: De Bievre Ilunga 1 mål, Jamie Bichis 2 mål, Jamie Bichis 1 ass, Ludvig Sten 2 ass

P17 förlorade sin match hemma mot IFK Haninge med 4-2 efter 0-1 i halvtid. 

-Vi hade mycket boll mot ett lägre stående Haninge som satsade på kontringar. Trots bollinnehav hade vi svårt att få hål på Haninge, samtidigt som det mesta studsade deras väg, säger tränare Niclas Mendritzki. 

Målskyttar: Hassan Omar och William Bärlund. 

Bild av Kjell Norlin från P17s match