HELGENS MATCHER

P16 vann sin match hemma mot Bele Barkarby med 5-2. En återigen målrik match för laget.

-Matchen börjar i ett rasande tempo där det står 2-2 efter 16 minuter där både slarv och bolltittande ger Bele Barkarby två mål. Stundtals så når vi spelmässigt upp till en bra nivå i anfallsspelet med fina kombinationer och bra värderingar när vi ska gå framåt eller spelvända men ändå inte tillräckligt ofta, säger Martin Widroth, tränare. 

2-2 blev tillslut till 5-2 och Bele Barkarby lyckades inte göra fler mål trots flera målchanser. 

-Försvarsmässigt är det en okej match bortsett från att vi ger bort väldigt många frisparkar på egen planhalva vilket gör att Bele Barkarby får möjligheter att skapa målchanser, säger Martin. 

Målskyttar: Adam Feki 3 mål,  Liam Norman 1 mål och Jonatan Brunell 1 mål.

P19 förlorade sin match hemma mot Brommapojkarna efter vad som såg ut att kunna bli något riktigt bra för P19. Resultatet slutade 3-4. 

-I första halvlek kändes det mesta såklart bra efter en ledning med 3-0 i minut 40. Vi låg bra i försvarsspelet och BP lyckades inte skapa några hetare målchanser, vi var dessutom väldigt farliga i våra omställningar. Jag tyckte också att vi hittade en bra mix mellan att variera vårt kontringsspel med att behålla bollen och bygga upp våra anfall, säger Jesper Swedlund tränare. 

Men sedan vände matchen. 

-Det är såklart tungt att tappa en ledning med 3-0 och sedan förlora med 3-4, dessutom på hemmaplan. Vi fick ägna mycket tid åt att försvara, framförallt i andra halvlek. När vi väl vann bollen så gav vi bort den tidigt och det kändes som att vi tog ut segern i förskott vilket absolut inte får ske. Även om BP är ett duktigt lag måste vi kunna hålla ifrån när vi gjort tre mål framåt, vi får titta på vad det är som gick snett i matchen, säger Jesper. 

Målskyttar: 1-0 Henric Asp assisterad av Ludwig Svensson. 2-0 Henric Asp assisterad av Benjamin Buisson, 3-0 Ludvig Sten assisterad av Carl Ljungberg. 

Bild: Kjell Norlin P16 mot Bele Barkarby