HAMISI PROFFS I GIBRALTAR!

Mohammath Hamisi var ifjol lagkapten i det DIF-lag som avancerade till P19-allsvenskan och han hade stor del i lagets framgångar.

För Hamisi väntar nu ett mycket kul och spännande äventyr i sin fortsatta fotbollskarriär! Hamisi ska spela proffsfotboll i Gibraltar i högsta ligan. Lynx FC är hans nya klubb och de slutade på en 4:e plats i fjolårets seriespel. Mohammath har tecknat ett avtal för sex månader med klubben men bor för tillfället i Spanien i orten La Linnea i väntan på att gränsen ska öppnas till Gibraltar.

Hamisi är förstås mycket glad över att få denna chans men som han själv säger, ”Degerfors är mitt hem och jag hoppas någon gång i framtiden få komma tillbaka och spela i Degerfors IF”.

Vi önskar Hamisi stort lycka till och hoppas i framtiden på ett återseende!