GUSTAV LJUNGBERG UTSEDD TILL ÅRETS UNGDOMSSPELARE I VÄRMLAND

Gustav Ljungberg har fått utmärkelsen Årets spelare för pojkar födda 2006, av Värmlands Fotbollförbund. Gustav var uttagen till rikslägret på Bosön ifjol och tillhör de tongivande spelarna i distriktslaget. Han var även iväg och provtränade med Torino FC i slutet av förra året. Så här säger han om utmärkelsen.

-Att bli utsedd till årets ungdomsspelare i Värmland är jätteroligt. Det är en fin merit att ta med sig och en bekräftelse på att man har gjort bra ifrån sig, att man tänker och spelar fotboll på rätt sätt. Jag skulle vilja tacka VFFs ledare för förtroendet och möjligheten att få åka iväg på riksläger, något som var väldigt utmanande och utvecklande. Jag vill tacka Degerfors ledare som har hjälpt mig otroligt mycket med min utveckling. Nu ser jag fram emot den kommande säsongen och att utvecklas ännu mer som fotbollsspelare!

Gustav är en av många lovande spelare i DIF som tar steget in i vår akademiverksamhet i år och vi säger stort grattis till utmärkelsen!

På bilden ses Gustav ta emot pris av VFF:s styrelserepresentant Peter Palmqvist som till vardags är akademichef i Degerfors IF.