FINA RESULTAT I ONSDAGENS MATCHER

P19 vann sin match borta mot IFK Haninge med 2-0 efter en fin insats. 

-Vi gör kanske en av våra bästa prestationer över 90 minuter men främst första halvlek för denna säsongen. Vi har god kontroll på alla skeden i matchen och kan återerövra boll på ett förutsägbart sätt. Vi förhåller oss väl till våra principer i spelet och när alla gör det så är det enklare att ha en gemensam bild av vad vi vill åstadkomma i vårt anfallsspel och försvarsspel, säger tränare Jesper Swedlund. 

Efter P19s tidigare match nämnde assisterande tränare Jonas Svensson att det fanns vissa delar att jobba på för att få till flytet i spelet, något som fungerade under gårdagen. 

-Vi är givetvis nöjda med att åka hem med 3 poäng men det viktigaste var att var gjorde en stabil och solid insats över 90min. Jag är väldigt nöjd med hur spelarna uppträder och hanterar olika faser i matchen. Detta är något vi behöver spinna vidare på, avslutar Jesper. 

Målskyttar: 0-1 Ludvig Sten, assist Sixten Eriksson. 0-2 Ludvig Sten, straff

P16 vann också de sin match, denna mot Hammarö, resultatet slutade 3-2. 

-Under första halvlek ligger vi bra i vårt försvarsspel och släpper till några få chanser, däremot knackar det offensiva. Trots det har vi en 2-0 ledning i paus om utökas till 3-0 tidigt i andra, säger tränare Martin Widroth. 

Efter målet i andra halvlek tar dock Hammarö några kliv framåt. 

-Hammarö kliver ut hungrigt och kommer inte ge sig utan en fight. Vi börjar slappna av vilket Hammarö utnyttjar och reducerar till 3-2. De fortsätter att forcera i slutet men vi lyckas stänga målet. Vi har några fina lägen att stänga matchen men den sista skärpan saknades. Nu laddar vi om och tar sikte på derbyt mot ÖSK nästa vecka, avslutar Martin.

Målskyttar: Marcus Nilsson 2 mål, Omar Alabed 1 mål

Bild av Kjell Norlin från P19s match