FEM SPELARE KALLADE TILL REGIONALT LÄGER

Fem spelare från Degerfors IF är kallade av Svenska Fotbollsförbundet till regionalt läger för 16-åringar. Ett superbra tillfälle att utvecklas och visa vad man går för. 

De som är kallade är målvakterna Hannes Bergenheim och Ludvig Rönnberg som båda kommer delta på regionlägret i Eskilstuna, samt Tim Lindh, Iraklis Okungbowa och Erik Danielsson som är kallade till regionlägret i Helsingborg.

Båda lägren äger rum 10-13 oktober och leds av förbundskaptener från SvFF. Dessa läger är en möjlighet för spelarna att ”visa upp sig” mot kvalificerat motstånd vilket förhoppningsvis kan leda till deltagande på kommande landslagssamlingar.

Killarna ser fram emot att få åka iväg. 

Jag ser verkligen fram emot lägret. Det ska bli ett roligt tillfälle att utvecklas och att få träffa, och spela med andra spelare runt om i Sverige, säger Tim Lindh.

Att få fem spelare kallade talar sitt tydliga språk. 

-Det är väldigt kul att bli kallad till ett sånt här läger och riktigt kul att vi är flera som ska iväg från Degerfors. Det visar att vi är en bra klubb inte bara när det kommer till A-laget utan akademin och hela föreningen också, fortsätter han. 

Akademichef Peter Palmqvist stämmer in. 

-Det är glädjande att ha med fem spelare till dessa läger, men vi har en stark och jämn P16-grupp och jag tvivlar inte på att fler från DIF kommer bli uppmärksammade från förbundshåll, säger han. 

Vi önskar killarna stort lycka till! 

Övre raden från vänster: Ludvig Rönnberg och Hannes Bergenheim 

Nedre raden från vänster: Tim Lindh, Iraklis Okungbowa och Erik Danielsson