Einars drömträff avgjorde

P17 tog en viktig seger i bortamötet mot Boo FF men trots ett klart spelövertag så avgjordes matchen först i den 88:e minuten.

DIF hade stora problem att luckra upp ett lågt spelande hemmalag och trots ett markant bollinnehav i den första halvleken så hade DIF-spelarna svårt att komma till klara målchanser. Trots spelövertaget var inte hemmalaget ofarliga men mållöst i halvtid var Boo-spelarna mest nöjda med.

I den andra halvleken blir hemmaspelarna allt mer trötta ju längre matchen led och DIF hade lättare att skapa målchanser. Trots det såg matchen ut att bli mållös men i den 88:e minuten kom avgörandet. Einar Cederholm fick kalasträff utanför straffområdet och bollen borrade sig in i krysset, helt otagbart för hemmamålvakten. Till slut skipades rättvisa då DIF var värda segern och det var en stabil laginsats som bäddade för segern.

I och med vinsten så är DIF med i striden om vidare avancemang inför sista omgången. Då möter DIF Nyköpings BIS på bortaplan.