BARA VINSTER FÖR DIF

I helgens matcher blev det inget annat än vinster för våra ungdomslag. 

P17 vann sin match hemma mot Karlslund med 7-0. 

-Första halvleken var relativt jämn, men i den andra orkade de inte riktigt stå emot. Vi är väldigt effektiva i avsluten vilket leder till det resultat vi får med oss, säger tränare Niclas Mendritzki. 

Målskyttar i matchen: William Olsson 3 mål, Alfons Mendritzki 2 mål, Benjamin Buisson 2 mål. 

På lördagen var det P19 och P16s tur att kamma hem sina matcher. P16 vinner återigen mot Järfälla med ett 5-2 resultat. 

-Ett revanschsuget Järfälla inleder matchen som det bättre laget men lyckas inte skapa sådär jättemycket. Vi får inte riktigt igång spelet i den första halvleken och skapar inte jättemycket målchanser, men ett snyggt mål får vi ändå med oss här, säger tränare Martin Widroth. 

I andra halvlek droppar det in mål. 

-Hussein som spelade forward idag var riktigt pigg, gör 2 mål och fick även med sig ett självmål efter en boll från kanten, säger Martin. Även Benjamin Buisson gör 2 mål, efter att ha gjort detsamma i P17-matchen dagen innan. 

P19 vinner sin match borta mot Vasalund med 4-0. 

-Det kändes som vi kontrollerade matchen rätt bra, även fast vi inte var överdrivet dominanta i spelet. Vi var också vassa i vårt omställningsspel och hotade mycket bakom Vasalunds backlinje. I tillägg till det gör Karl Serrano en väldigt bra match och stänger till bakåt så att vi lyckas hålla nollan, säger tränare Jesper Swedlund. 

Jesper är helt okej nöjd med matchen. 

-Det är inte vår bästa match men heller inte vår sämsta förstås. Vi var bra på att såra motståndaren och det känns som att vi hittat en bra form, vi har ändå 3 segrar på de 4 senaste matcherna. Noterbart är också att Koskela gjort hela 5 mål mot Vasalund. Hemma gjorde han 3 mål mot dom, säger Jesper. 

Målskyttar: Hannes Koskela 2 mål, Ludwig Svensson 1 mål, Ludvig Sten 1 mål. 

Någon övrig kommentar? 

-På lördag kommer topplaget Sirius på besök, jag hoppas att många tar sig till Valla och stöttar oss!, avslutar Jesper. Matchen spelas klockan 13.00.