Asp tre gånger om vid storseger

P16 gjorde en mycket bra insats då man på hemmaplan besegrade IFK Lidingö med hela 8-0. Det var klasskillnad mellan lagen och tränarna Bary Nehad och Martin Widroth ger sin syn på matchen såhär;

-Vi startar väldigt bra och leder redan efter 20 spelade minuter med 4-0 efter tre mål av Henric Asp och Linus Fredriksson. Målen tillkommer från visst slarv från Lidingö men framförallt var dom frukten av mycket fina framspelningar från våra kantspelare Ludwig Bergenhem och William Lönn som båda “ägde” sin kant under större delen av matchen. Första halvleken var en fröjd att skåda, fantastisk bollförflyttning och mycket rörelse utan boll, vi dominerar matchbilden totalt i första halvlek. I andra halvlek flyttar Lidingö fram sina positioner och är aggressivare samtidigt som vi går ner oss. Detta leder till att Lidingö skapar några farliga chanser där vår målvakt Kalle Serrano Torstensson storspelade och räddade flera farliga lägen. Vi blev väldigt passiva i vårt spel och vi är inte nöjda med starten av andra halvlek. Efter den period där vi blir tillbakatryckta så lyckas Asp komma fri med målvakten efter en mycket snyggt nedtagning men blir fälld med straff och frilägesutvisning som följd. Liam Svensson förvaltar straffsparken mycket snyggt fram till 5-0. Vi gör därefter 6-0 genom Husam Hadid efter en ny fin framspelning från kanten av Lönn. Vi tilldelas sedan ännu en straffspark som Ludwig Bergenhem kyligt sätter i nät, skönt för honom att få göra mål igen efter en tids oflyt i avgörande lägen. Sist men kanske snyggast målet för dagen gör Sixten Eriksson 8-0 efter en klass avslutning utanför boxen där målvakten var helt chanslös. Sammanfattningsvis så gör alla spelare en bra insats idag och 15 gjorda mål framåt på två matcher är vi mycket nöjda med. Vi njuter av segern idag och laddar om för seriefinal mot Västerås SK på bortaplan nästa helg, avslutar två nöjda tränare.