ALEXANDER EFTER VINSTEN I DM-FINALEN

Degerfors vann DM-finalen i onsdags mot Karlstad Fotboll, efter att ha ställt upp med ett lag av endast akademispelare. Matchen spelades hemma på konstgräsplanen. Lagkapten Alexander Hedén Lindskog berättar om matchen. 

-Jag tyckte att vårat kontringsspel under hela matchen, precis som mot FBK Karlstad, var väldigt bra. Vi hade en otroligt bra inställning till matchen och det märktes att vi slet från minut 1 för varandra. Det blev avgörande i denna match tillslut, säger Alex. 

Matchen slutade 2-1 efter ett mål i andra halvlek av Karlstad Fotboll. 

-Det är väl det enda negativa, att vi borde ha punkterat matchen tidigare, vi hade lägen för att vinna matchen med mer än 2-1, säger Alex. 

Trots det väldigt imponerande att vinna mot ett blandat lag med både ungdoms- och A-lagsspelare. 

-Matchen kändes bra överlag, vi hade velat äga bollen lite mer i första halvlek samtidigt som vi gör båda våra mål den halvleken. I andra halvlek tycker jag att det känns som att vi ägde den helt och hållet. Vi kunde ligga lågt i vårat 5-4-1 under delar av matchen utan att de skapade något farligt samtidigt som vi kunde hålla i bollen och skapa farliga målchanser, säger Alex och avslutar: 

-När man vunnit DM herrar kan man inte vara annat än nöjd! 

Och vi håller med, en stor eloge till killarna som tog hem matchen! 

Målskyttar: 1-0 Benjamin Buisson, 2-0 Henric Asp

Bild av Kjell Norlin