SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Degerfors IF
P11
Pojkar födda 2011

Hej!


Vi är ett fotbollsgäng födda 2011 och tillsammans upptäcker vi glädjen med fotbollen! Hos oss har vi alltid ett glatt humör och en hunger att lära oss nya saker!

 

Vi tränar tisdagar, onsdagar och torsdagar (fredagar frivillig träning).  Träning sker inomhus i bollhallen (Stor Halla)


Du som är född 2011 är varmt välkommen att börja träna med oss!

På denna sida kommer vi lägga upp information kring vad som händer i laget, träningstider m.m.

 

Vi ses!

 

Med vänlig hälsning,

Tränare och ledare P11

 

Kontaktuppgifter finner du under kontakter.

Info
2023-03-26 20:30

Hej!

 

Från och med denna vecka kommer vi att köra på det nya träningsschemat, vi tränar tisdagar, torsdagar och fredagar. Kalendern är även uppdaterad.

 

Mer info ang. träningslägret till helgen kommer under måndag/ tisdag.

 

mvh tränarna 

Ny info
2023-03-22 13:49

Hej!

 

Vi har funderat fram och tillbaka kring seriespel för p11 2023. Vi har nu tänkt om och hoppas att detta blir den bästa lösningen för att alla spelare ska få spela så mycket matcher som möjligt. Endast en 9 mot 9 serie hade inneburit att för många behövt stå över. 

 

Jag tillsammans med tränarna har kommit fram till att vi anmäler 2 st 7 mot 7 till seriespel i Värmland i p11 serie. Vad gäller 9 mot 9 matcher kommer vi att försöka få till träningsmatcher/matchcamper. 

 

Till seriematcher gäller träningsnärvaro och bra inställning på träningarna för uttagning. Där kommer vi också att fylla på med 12or vid behov och så att inte 11orna behöver dubbla så ofta.   

 

Till träningsmatcherna gäller samma som till seriematcherna men också utifrån nivå så att de blir så jämna matcher som möjligt. 

 

Akademin har behövt ändra om bland sina ledare vilket innebär att Hampus kommer behöva lägga mer tid där. Därav kommer dagarna för träning att ändras och vara tis, tors och fre fram tills vi får gå på gräs. Då Kumpa kan vara med varje fredag och de tyvärr inte finns tider andra dagar just nu. Så fort vi går ut så blir de inte fredagar mer. 

 

Vad gäller måndagsfysen kommer de delarna att läggas in i ordinarie träningar. Då laget gör tre istället för fyra träningar så väljer vi att köra tre fotbollsträningar.

 

Detta blev en del ändringar kring vad som sades på mötet men förhoppningsvis är det till det bättre

 

Hör av er vid frågor till elias.levi@degerforsif.se 

Mvh Elias och ledare 

Anteckningar från mötet 6 mars
2023-03-10 09:35

Hej!

 

Som bekant hade vi i måndags ett möte. Syftet med mötet var att diskutera och prata med vårdnadshavare i P11 om nuläget i laget, då vår upplevelse är att det inte varit så bra som det kan vara och vi precis som er vill att det ska bli så bra som möjligt. Vi ville även kolla hur förtroendet för ledarna i laget var hos er föräldrar. Vilka som är ledare avgör alltid föreningen.

 

Föräldrarna som var på mötet uttryckte att de har förtroende för ledarna vilket föreningen Degerfors IF också tydliggjorde att vi har.

 

Angående spelare tog vi upp att det är väldigt viktigt att spelarna kommer till träningen med energi. För att göra det krävs att spelarna ätit ordentligt under dagen men också ätit mellanmål/middag innan träningen. Vi tog även upp att killarna behöver gå på toa innan träningen då flertal spelare springer iväg på toa lite för ofta under träningen.

 

Under träningen pratade vi om att ni som föräldrar gärna får prata med era spelare om att man på träning ska göra sitt bästa, alla kan ha bra och mindre bra dagar men man alltid försöka göra sitt bästa och kämpa för varandra. Vi hade för några veckor sedan ett möte där vi pratade fotbollspsykologi. Då pratade Elias med spelarna om vikten av att göra nästa aktion (nästa moment på fotbollsplanen) oavsett utfall på tidigare aktion. Tex oavsett om du slagit en bra passning eller en mindre bra så behöver man som fotbollsspelare snabbt koppla om och vara redo för nästa moment.

 

Efter träningen pratade vi om föräldrar ska peppa och uppmuntra sina spelare oavsett hur matchen eller träningen har gått. Spelarna själva har väldigt höga krav på sig själva så det är viktigt att föräldrar kan ha en stöttande roll.

 

Vi diskuterade även nivåindelning i match. Vi vill att varje match/cup ska vara utvecklande för varje spelare och att det ska bli jämna matcher, detta är dock nästan omöjligt att få till i praktiken, ibland kommer de vara ojämna matcher åt något håll. Vissa matcher/cuper som vi blir bjudna på (gäller flera lag i föreningen) kan inte alla spelare bli uttagna till då syftet med dessa matcher är att det ska bli jämna och stimulerande matcher. Som ”Palmen” också uttryckte det så är det omöjligt att veta hur den individuella utvecklingen blir i framtiden. Ett steg i att utveckling ska gå framåt är att varje spelare får möjlighet att delta i jämna och givande matcher.

 

Övrigt som vi sade var

  • Största sannolikhet endast blir ett lag i seriespel då det inte finns underlag för två.
  • 75% träningsnärvaro är godkänt.
  • 3 träningar i veckan för P11. Sedan kommer ett fjärde pass att erbjudas men då i annan form och då som föreningsträning och inte P11 lagträning.
  • Meddela återbud i god tid.

 

Vi tackar så mycket för att ni tog er tid och deltog på mötet.

Väl mött/Elias, Urban och ”Palmen”

 

Sportlovsträning
2023-02-19 18:44

Sportlovsträning tisdag och torsdag kl 12.30-14.00

Träningen är på konstgräs utomhus.

 

Välkommen till p11´s nya hemsida
2023-02-08 10:44

Hej!

 

Välkommen till p11´s nya hemsida!

Här kommer alla nyheter, kallelser och så vidare att läggas ut.

 

Välkommna!

 
Våra partners
STÖTTA DEGERFORS IF